SUP verhuur Brabant

Met SUP4u heb je een fantastische beleving op het water in Brabant. Huur een SUP en ga het water op! Op een kwartier tot half uur rijden liggen diverse mooie wateren waar heerlijk gevaren kan worden. Ga bijvoorbeeld in Horst (Limburg), Stevensbeek of in Langenboom(Brabant) op het meer varen. Hier kun je ook gebruik maken van het dagstrand.
Combineer het SUPPEN bijvoorbeeld ook met de FAT Max E-step of een mooie kanotocht. SUP verhuur is voor jong en oud een mooie ervaring.

Uitje organiseren lastig?

Ben jij dit jaar weer aan de beurt om een leuke dag te organiseren? SUP4U is onderdeel van Nika-actief BV. Met meer dan 50 verschillende activiteiten hebben wij veel leuke activiteiten om jouw familiedag tot een succes te brengen.  Wil je graag iets actiefs doen of liever wat rustiger aan, geen enkel probleem.
Bij Nika-actief kies je uit diverse spellen op ons outdoor terrein zoals:

Stel je eigen dag samen of kies uit de samengestelde arrangementen. Zo is je familiedag zo geregeld. De dag arrangementen zijn inclusief lunch!
Niet zoveel budget dit jaar? Speel bosgolfcornhole of maak een mooie geocache wandeling.

Ook hebben we diverse leuke indoor activiteiten. Ga je de strijd aan met de andere sekse bij Jongens tegen de Meisjes. Test je Nederlandse kennis in onze Ik Hou van Holland show. Of test je kennis in een van onze quizen.

Wil je graag een leuk uitje vastleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-700539 of reserveer direct online.